AXXA Asiakaslähtöiset tuotteet muutamia esimerkkejä:

Fenderit

Fenderit myös isoille aluksille. Saatavana toiveiden mukaisilla mitoilla. Kysy meiltä lisää. 

Retkikanootti

Valmistamme asiakaslähtöisesti eri tarpeisiin laadukkaita tuotteita kertaluontoisesti tai sopimusvalmistajana. Mikä olisi seuraava tuote, kerro tarpeistasi meille, suunnitellaan ja toteutetaan se yhdessä! Tiedustelut:  Jukka p. 0400 – 594 896  jukka@axxa.fi

Lasikuituinen retkikanootti on todella käytännöllinen kahden hengen melontaan. Kanootissa on tilava roiskevesitiivis säilytyslokero kierrettävällä kannella. Molemmissa päissä on kantolenkit. Kanootissa on kiinteät lasikuitupenkit.

Uppoamaton ilmatäytteisten penkkien ansiosta.

Saatavana eri väreissä, kysy lisää myynnistämme. Kanootti sisältää melat ja kahdet pelastusliivit. Pituus 405 cm, Paino 35 kg, Leveimmästä kohdasta 88 cm, Matalin korkeus 35 cm

Moduulikatsomot

Moduulikatsomot

Moduulikatsomot soveltuvat ulkokäyttöön ja niitä voidaan käyttää väliaikaisina tai kiinteinä katsomorakenteina.

– Moduuleilla yksinkertainen asennus, helppo koota ja purkaa. Siirrettävissä.
– Kuumasinkitty teräsrakenne, kestävä ja pitkäikäinen (voidaan maalata)
– Puurakenteet kestopuuta, räätälöitävissä.

Moduuleita voidaan tehdä korkeammaksi penkkirivejä lisäämällä. Tämän lisäksi moduuleja voidaan yhdistää leveyssuunnassa lähes rajattomasti, myös portaikkoja voidaan lisätä/poistaa tarpeen mukaan. Tarvittaessa voidaan lisätä myös keskikaiteita. Katsomot toimitetaan kokoamista vaille valmiina (Ohjeet mukana!) sisältäen kaikki tarvittavat kiinnitystarvikkeet.

Iso grilli

Tässä grillissä valmistetaan ruokaa kerralla isommallekin porukalle, noin Euro-lavan kokoinen tulialusta ja grilliritilä takaavat, ettei tila lopu kesken. Grilli on suuri, eikä se huoju tuulessa. Vankat tuulensuojalevyt suojaavat grillaamista. Sepän takomat ja muotoilemat grilliottimet, hiilikolat, padan lämmitystaso ja grillitikut ovat todella pitkäikäisiä ja kestäviä. Jokainen grilli on yksilölliseti numeroitu.

Korkeus n. 3,45 m (piipun kanssa), leveys 1,50 m, syvyys 1,12 m. Paino noin 350 kg.