Marine - Satama- ja laituritarvikkeiden asiantuntija

Haemme jälleenmyyjiä Tampereen seudun alueelta.

SUUNNITTELUA JA KEHITYSTYÖTÄ

Axxa suunnittelee ja toteuttaa vene- ja piensatamalaiturit alusta loppuun ammattitaidolla, intohimolla ja yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella. Innovatiivinen ajattelu on kaiken a ja o, mietimme, kyseenalaistamme ja viemme ajattelutyön aina kokonaisvaltaisesti loppuun saakka. Toimimme useiden suunnittelutoimistojen neuvoa-antavana asiantuntijana erityyppisissä satama- ja laiturirakentamisessa.

Ankkurointi on kestävän sataman kannalta oleellisin investointi, se suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti ja toteutetaan Luokitelluilla aseke® GRADE40 tai aseke® ALLOY G70-kettingeillä sekä luokitelluilla sakkeleilla. Betonipainojen lenkit sekä laiturin ankkurointilenkit valmistetaan myös luokitellusta teräksestä.

Venelaiturin veneen kiinnitysmahdollisuudet toteutetaan asiakkaan vaatimusten mukaan. 

OMA TUOTANTO

Axxan vahvuuksia on tuotekehitys.  Kehitämme  entistä toimivampia tuotteita ja teemme asiakaskohtaista tuotekehitystä. Tuotekehitys on todistetusti tuonut asiakkaille kustannustehokkaita ratkaisuja ja tuotekehityksemme kysyntä on lisääntynyt.

Suurimpina menestyksinä ovat olleet suunnittelemamme AK-kellukkeet, salkkukellukkeet sekä käveltävät venepuomimme. Uusia ideoita ja Kehitettävää on vielä paljon ja olemme täysillä mukana uuden kehittämisessä!

Kaikki kellukkeemme ovat valmistettu Suomessa, ja ne ovat avainlipputuotteita. 

RAHAN SÄÄSTÖ, ELI LAADUN TAKAAMINEN

Yhtälö "halpa ja hyvä" ei kuulu sanastoomme vaan meidän versiomme on "paras laatu ja oikea hinta"

Ostamalla halvinta tuotetta ei saavuta todellisia säästöjä. Jotta tuotteesta saadaan halpa, tarkoittaa se, että jostain on tingittävä, kuten esim. raaka-aineesta, materiaalin paksuudesta, hitsauksien määrästä, pinnoitteista sekä monesta muustakin asiasta.

Kustannustehokkuus syntyy elinkaariajattelulla, eli käyttämällä laadukkaita tuotteita, jotka kestävät moninkertaisesti pidempään kuin huono ja halpa tuote.

EDUSTUKSET

 Aseke®

Aseke®, eli As Einar Kunsts Etf on Norjalainen kettinkivalmistaja. Valmistaa erittäin laadukkaita Ankkurointi- ja teollisuuskettinkejä, sakkeleita, pollareita ja muita ankkurointitarvikkeita luokitelluista materiaaleista.

Shore Safety, A-miljö AB

Ruotsalainen hengenpelastusvälineitä valmistava ja suunnitteleva asiantuntijayritys, erittäin laadukkaat Ruotsin tiukat turvallisuusstandardit täyttävät pelastustuotteet.