Marine - Satama- ja laituritarvikkeiden asiantuntija

SUUNNITTELUA JA KEHITYSTYÖTÄ

Julkisessa käytössä olevien satama- ja uimalaiturien suunnittelu, kestävä kehittäminen ja jatkuva innovatiivinen ajattelu ovat Axxalle tärkeä asia. Olemme kehittäneet hyviä ja toimivia ratkaisuja mm. puomikellukkeen kiinnittämisestä, muotoilusta sekä heijasteen käytöstä poijuissa. 

Axxa suunnittelee ja toteuttaa vene- ja pienvenesatamalaiturit alusta loppuun ammattitaidolla ja vuosikymmenien kokemuksella. Osoituksena ammattitaidosta ja pätevyydestä annamme kaikille tuotteille sekä niiden asennuspalvelulle takuun. 

Ankkurointi on kestävän sataman kannalta oleellisin investointi, se suunnitellaan aina asiakaskohtaisesti ja toteutetaan Luokitelluilla aseke® GRADE40 tai aseke® ALLOY G70-kettingeillä sekä luokitelluilla sakkeleilla. Betonipainojen lenkit sekä laiturin ankkurointilenkit valmistetaan myös luokitellusta teräksestä.

Venelaiturin veneen kiinnitysmahdollisuudet toteutetaan asiakkaan vaatimusten mukaan. 

OMA TUOTANTO

Omaa valmistetta olevat poijut, kellukkeet ja erilaiset metallituotteet ovat kehitetty vuosien kokemuksella kestämään parhaiten Suomen vaihtelevissa olosuhteissa.

Kaikki kellukkeemme ovat valmistettu Suomessa, ja ne ovat avainlipputuotteita. 

Kuvissa osastoitu ja yhtenäinen AxxAn laituriponttoni. Täysin suljetuista rotaatiovaletuista muoviponttonimoduuleista on äärimmäisen helppo rakentaa laituri. Ponttonin suuri kelluttavuus mahdollistaa monipuolisten rakenteiden käytön osana laituria.

EDUSTUKSET

 Aseke®

Aseke®, eli As Einar Kunsts Etf on Norjalainen kettinkivalmistaja. Valmistaa erittäin laadukkaita Ankkurointi- ja teollisuuskettinkejä, sakkeleita, pollareita ja muita ankkurointitarvikkeita luokitelluista materiaaleista.

Shore Safety, A-miljö AB

Ruotsalainen hengenpelastusvälineitä valmistava ja suunnitteleva asiantuntijayritys, erittäin laadukkaat Ruotsin tiukat turvallisuusstandardit täyttävät pelastustuotteet.