Tech - Asiakaskohtaiset teräsrakenteet

SUUNNITTELUSTA TUOTANTOON

Axxa-Tech toimii luotettavana sopimusvalmistajana jo yli 30 vuoden kokemuksella, tarjoamme asiakkaille tarvittavat suunnittelu-, konsultointi- ja tuotantopalvelut räätälöidysti. 

Axxan ehdottomia valtteja ovat laatu, monipuolisuus ja nopeus. Tuotantomateriaaleina eri teräkset ja pintakäsittelyt sekä muovit ja lujitemuovit.

Tarjoamme: 
- Tekniset tuotekuvat
- Tuote- ja rakennesuunnittelu
- Tuotannon järjestelyt 
- Laadunvalvonta ja sertifiointi
- Mahdollinen puskurivarastointi

EDUSTUKSET

aseke® -  Kettingit teollisuudesta leikkipaikoille sekä kalanviljelykseen

Norjalainen aseke® on luotettava kettinkivalmistaja vuosikymmenien kokemuksella, kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys on luonut vahvan laatuun panostavan teräksisiä kettinkejä, vaijereita ja erilaisia erikoiskomponentteja valmistavan brändin. aseke-tuotteet ovat luokiteltuja ja asiakas saa laadun takuuna kyseiseen valmistuserään liittyvän materiaalisertifioinnin. 

aseke-kettinkejä löytyy moneen lähtöön ja tehdas tekee myös erikoiskettinkejä esimerkiksi elintarviketeollisuuteen, kalanviljelyyn, kuljettimiin sekä turvakettingiksi. Luokiteltuja kettinkejä muun muassa G40, G70, G80, G100 sekä haponkestävät AISI316L -kettingit. 

Viro Lukot Lukitus ja lukitustarvikkeet 

Olemme Viro-lukitustuotteiden virallinen maahantuoja. Italialaiset Viro-tuotteet valmistetaan Euroopassa, parhaista materiaaleista, suuri osa tuotteista on VAT-hyväksyttyjä ja sertifioituja. Tyylikkäästi muotoiltu, kattava valikoima tekee tästä varteenotettavan kilpailijan kotimaisille ja ulkomaisille valmistajille.

Laadun takeena 5 vuoden takuu lähes kaikille tuotteille! 

Porrasrakenne
Porrasrakenne
Portaat
Portaat
Uimahyppyteline
Uimahyppyteline
Räätälöity osa
Räätälöity osa
Asiakaskohtainen terästuote
Asiakaskohtainen terästuote
Terästuote
Terästuote
Räätälöity teräsosa asiakkaalle
Räätälöity teräsosa asiakkaalle
Roskakori
Roskakori