Tech - Asiakaskohtaiset teräsrakenteet

SUUNNITTELUSTA TUOTANTOON

Axxa-Tech toimii luotettavana sopimusvalmistajana jo yli 30 vuoden kokemuksella, tarjoamme asiakkaille tarvittavat suunnittelu-, konsultointi- ja tuotantopalvelut räätälöidysti. 

Axxan ehdottomia valtteja ovat laatu, monipuolisuus ja nopeus. Tuotantomateriaaleina eri teräkset ja pintakäsittelyt sekä muovit ja lujitemuovit.

Tarjoamme: 
- Tekniset tuotekuvat
- Tuote- ja rakennesuunnittelu
- Tuotannon järjestelyt 
- Laadunvalvonta ja sertifiointi
- Mahdollinen puskurivarastointi

EDUSTUKSET

aseke® -  Kettingit teollisuudesta leikkipaikoille sekä kalanviljelykseen

Norjalainen aseke® on luotettava kettinkivalmistaja vuosikymmenien kokemuksella, kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys on luonut vahvan laatuun panostavan teräksisiä kettinkejä, vaijereita ja erilaisia erikoiskomponentteja valmistavan brändin. aseke-tuotteet ovat luokiteltuja ja asiakas saa laadun takuuna kyseiseen valmistuserään liittyvän materiaalisertifioinnin. 

aseke-kettinkejä löytyy moneen lähtöön ja tehdas tekee myös erikoiskettinkejä esimerkiksi elintarviketeollisuuteen, kalanviljelyyn, kuljettimiin sekä turvakettingiksi. Luokiteltuja kettinkejä muun muassa G40, G70, G80, G100 sekä haponkestävät AISI316L -kettingit. 

Viro Lukot Lukitus ja lukitustarvikkeet 

Olemme Viro-lukitustuotteiden virallinen maahantuoja. Italialaiset Viro-tuotteet valmistetaan Euroopassa, parhaista materiaaleista, suuri osa tuotteista on VAT-hyväksyttyjä ja sertifioituja. Tyylikkäästi muotoiltu, kattava valikoima tekee tästä varteenotettavan kilpailijan kotimaisille ja ulkomaisille valmistajille.

Laadun takeena 5 vuoden takuu lähes kaikille tuotteille! 

Porrasrakenne
Porrasrakenne
Portaat
Portaat
Uimahyppyteline
Uimahyppyteline
Räätälöity osa
Räätälöity osa
Asiakaskohtainen terästuote
Asiakaskohtainen terästuote
Terästuote
Terästuote
Räätälöity teräsosa asiakkaalle
Räätälöity teräsosa asiakkaalle
Roskakori
Roskakori
Fenderi
Fenderi