Tuotteet

Asiakaskohtaiset teräsrakenteet

Suunnittelu ja toteutus

AxxA-Tech tarjoaa asiantuntemusta ja kokenutta ammatillista osaamista erilaisten asiakaskohtaisesti valmistettavien osien tai osakokonaisuuksien tuottamiseen. Tuotanto ja kehittynyt alihankintaverkosto koostuvat eri alojen ammattilaisista, mikä takaa laadukkaan valmistusprosessin. Asiakaskohtaiset tuotteet voidaan valmistaa myös täysin asiakkaan piirustuksien tai mallien mukaan.

Materiaalit ja pinnoitteet

Teräsrakennetuotteiden materiaalit ovat pääosin laadukkaita Ruukin/SSAB:n tarjoamia teräsvalmisteita, materiaali valitaan lopputuotteen vaatimusten mukaan ja tarvittaessa tuotanto ja käytettävät materiaalit voidaan sertifioida ja raportoida hyvin tarkasti asiakkaalle. Rakenteiden pinnoittaminen tulee kyseeseen, kun se tukee osaltaan korroosion eli ruostumisen estämistä/hidastamista, pinnoitusvaihtoehtoja on materiaalien tavoin monia. Pintakäsittelyn onnistumisen edellytys on huolellinen pohjatyö ja puhdistus.

Varastointi, toimitusvarmuus

Kun tuotannon volyymi kasvaa ja komponenttien saatavuus on entistä tärkeämpää, voi varastointi olla ainoa vaihtoehto pitää tuotanto käynnissä tauotta. Myös ulkoinen varastointi voi olla vaihtoehto, jossa myös me voimme auttaa. Ulkoisella varastoinnilla (puskuroinnilla) parannetaan tuotteiden saatavuutta sekä toimitusvarmuutta. 

Muovituotteet

UUTUUTENA Alipainemuovaus

Alipainemuovaus eli tyhjiömuovaus. Muovin muotoiluun kehitetty menetelmä, joka sopii hyvin sarjatuotantoon sekä yksittäisiin pienempiinkin kokonaisuuksiin, joissa muovituotteille vaaditaan erilaisia muotoja. Muovi lämmitetään tiettyyn lämpötilaan, jonka jälkeen muovilevy asetetaan muotin päälle ja painetaan ilmatiiviiksi. Muovilevyn maksimikoko on 3000×3500 mm, nämä mitat mahdollistavat suurienkin kappaleiden valmistamisen.

Tyhjiömuovaukseen soveltuvia muoveja ovat:
Akryyli (Polymetyylimetakrylaatti), ABS-muovi (Akryylibutadieenistyreeni), PE-muovit (Polyeteeni)

Rotaatiovalu

Rotaatiovalu-menetelmällä valmistetaan erikokoisia, -muotoisia ja -värisiä muovituotteita aina tarpeen mukaan. Rotaatiovalu vaatii aina muotin, jonka valmistaminen vaatii osaamista ja ammattitaitoa. AxxAn ammattitaitoinen suunnittelija kannattaa ottaa mukaan tuotesuunnitteluun jo aikaisessa vaiheessa, jotta tuote suunniteltaisiin lähtökohtaisesti rotaatiovalu-menetelmälle soveltuvaksi.

Rotaatiovalulla voidaan tehdä hyvinkin pieniä sarjoja kustannustehokkaasti ja nopeasti, suurin kulu tuotannon aloittamisessa on muotin tekeminen.

Sopimusvalmistus erilaisiin teollisuuden tarpeisiin sekä oma poiju- ja kelluketuotanto luovat pohjan laadukkaalle tuotannolle ja takaavat lopputuotteiden kestävyyden. Myönnämme oman valmistuksen Poijuille ja kellukkeille 5 v. takuun.

Lujitemuovi

Lujitemuoviset tuotteemme tehdään lasikuidusta ja lähes 40 v. kokemus alalta takaa erittäin asiantuntevat suunnittelu- ja tuotantopalvelut.

Lasikuitu materiaalina on erittäin kestävää, lujaa, huoltovapaata ja monipuolista. Se toimii erittäin hyvänä sähkön ja lämmön eristeenä eikä aiheuta elektrolyyttistä korroosiota kuten kahden metallin yhdistelmät. Lasikuidun muotin vastainen viimeistelypinta on erittäin sileä eikä vaadi erillistä kiillotusta/maalausta, viimeistelyyn voidaan tehdä myös erilaisia tekstuuripintoja.

Muoviin (esim. rotaatiovalettu) verrattuna tuotteet ovat moninkertaisesti kestävämpiä eikä tuotteen kokoa ole juuri rajoitettu, koska muotti voidaan valmistaa vaikka isoon halliin. Lisäksi lasikuituosia on helppo työstää ja korjata jälkikäteen.

aseke® Kettingit

Valikoimiimme kuuluvat DIN-normin mukaiset kettingit ja ketjut sinkittynä, kuumasinkittynä sekä haponkestävänä, koristekettingit, muovipäällystetyt keinukettingit sekä karkaistut lukituskettingit. Muovipäällysteinen keinukettinki on turvanormit täyttävää pvc-muovipäällystettyä kuumasinkittyä kettinkiä, jota käyttävät mm. johtavat pihaleikkivälinevalmistajat ja leikkipuistot. Ainevahvuudet 1,5 mm – 32 mm. Toimitamme myös luokiteltuja sidonta- ja nostokettinkejä, ankkurikettinkejä sekä muita erikoiskettinkejä. Aseke on erityisen tunnettu myös kalanviljelykettingeistä.

Meiltä myös kaikki tarvikkeet kuten esim. sakkelit sekä liitos- ja jatkolenkit. Mikäli ette löydä sivuiltamme haluamaasi tuotetta kannattaa teidän ottaa yhteyttä myyntiimme, koska kaikkia tuotteita ei julkaista Internet-sivullamme.