YRITYS

JATKUVAA KEHITYSTÄ

AxxA-Tech Oy on perheyritys jo toisessa polvessa. AxxA on perustettu vuonna 1984. Toiminta alkoi erilaisten konepajatuotteiden ja kiinnitystarvikkeiden parissa. 

Vuosien aikana yhtiön tuotevalikoima ja toiminta ovat laajentuneet merkittävästi. Yhtiön strategiassa ja toimintamalleissa tehdyt muutokset ovat edesauttaneet asiakaskohtaisten joustavien toimintamallien luomista.

PARAS LAATU JA OIKEA HINTA

AxxA-Tech Oy on tunnettu laadukkaista tuotteista. Yritys on kasvanut ja saanut merkittävän jalansijan ympäri Suomea.

Yhtälö "halpa ja hyvä" ei kuulu sanastoomme vaan meidän versiomme on "paras laatu ja oikea hinta". Tuotekehitys on pitkäjänteistä ja erittäin vaativaa työtä, mutta onnistuessaan työ kantaa hedelmää ja kehitystyöllä saadaan luotua uudenlaisia tuotteita tai ratkaisuja. 

Axxa-Tech Oy on vakavarainen ja luotettava kumppani, Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksessa olemme kuuluneet "Suomen vahvimmat" -luokkaan jo vuodesta 2007 asti.

Logotype

REFERENSSEJÄ JA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

PORIN KAUPUNKI

AxxA-Tech Oy on luovuttanut Porin Kaupungille käyttöön uuden Mammuttipuomin. XSP verkolla varustettu mammuttipuomi on tarkoitettu koekäyttöön. Testipaikaksi on valittu viranomaislaituri, jossa Pelastuslaitos ja Poliisi pitävät veneitään.

Kysyttäessä kokemuksia, Satapelastukselta Janne Karttunen kertoo, että ”meillä ei ole mitään reklamoitavaa”. Muiden käyttökokemukset ovat olleet vähintäänkin myönteisiä. Esimerkiksi sukellusvarusteiden kuljettaminen veneeseen on helpottunut merkittävästi.Porin Kaupungin Maastotyöpäällikkö Olli Pekka Ihalainen on ollut projektin alulle laittaja ja on itsekin innostunut kehittämään ja tuomaan uutta ilmettä pienvenesatamapuolelle Poriin.

Suomen Vesityö Oy
Espoon Kaupunki
Meritaito Oy
Rauman Kaupunki
Liikennevirasto - Meriosasto
Porin Kaupunki
Tampereen Kaupunki