MITÄ AXXA MARINE ON?

JATKUVAA KEHITYSTÄ JA TOIMITUSVARMUUTTA

Laituri- ja satamatarvikkeiden tukkuliike, AxxA-Tech Oy on perheyritys jo toisessa polvessa. AxxA on perustettu vuonna 1984.

AxxA-Marinen toiminta perustuu kolmeen sanaan, ”laatu, toimitusvarmuus ja hinta” Juurikin tässä järjestyksessä. Yhtiömme myy laadullisesti parasta tuotetta ja asiakastyytyväisyys on aina huippuluokkaa.  

Tuotteiden hinta koostuu laadusta, takuusta ja toimitusvarmuudesta.  Usein asiakkaillamme on projekteja, johon vaaditaan esim. ulkopuolista asentajaa, sukeltajaa tai lautturia, tällöin on äärimmäisen tärkeää, että tavarat saapuvat luvattuna päivänä sovittuun paikkaan.

Asiakkaitamme ovat laiturivalmistajat, kaupungit, kunnat sekä veneseurat.

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Yhteistyökumppaneita ja Axxaa yhdistää samanlainen ideologia. Laatu, luottamus, asiantuntijuus ja toimitusvarmuus.

PARAS LAATU JA OIKEA HINTA

AxxA-Tech Oy on tunnettu laadukkaista tuotteista. Yritys on kasvanut ja saanut merkittävän jalansijan ympäri Suomea.

Yhtälö "halpa ja hyvä" ei kuulu sanastoomme vaan meidän versiomme on "paras laatu ja oikea hinta". Tuotekehitys on pitkäjänteistä ja erittäin vaativaa työtä, mutta onnistuessaan työ kantaa hedelmää ja kehitystyöllä saadaan luotua uudenlaisia tuotteita tai ratkaisuja. 

Axxa-Tech Oy on vakavarainen ja luotettava kumppani, Suomen Asiakastieto Oy:n luottoluokituksessa olemme kuuluneet "Suomen vahvimmat" -luokkaan jo vuodesta 2007 asti.

Kuvastossa olevilla tuotteilla on jopa viiden vuoden takuu.

Panostamme kotimaiseen tuotantoon. Monilla tuotteilla on avainlipputunnus.

Logotype

REFERENSSEJÄ JA YHTEISTYÖKUMPPANEITA

PORIN KAUPUNKI

AxxA-Tech Oy on luovuttanut Porin Kaupungille käyttöön uuden Mammuttipuomin. XSP verkolla varustettu mammuttipuomi on tarkoitettu koekäyttöön. Testipaikaksi on valittu viranomaislaituri, jossa Pelastuslaitos ja Poliisi pitävät veneitään.

Kysyttäessä kokemuksia, Satapelastukselta Janne Karttunen kertoo, että ”meillä ei ole mitään reklamoitavaa”. Muiden käyttökokemukset ovat olleet vähintäänkin myönteisiä. Esimerkiksi sukellusvarusteiden kuljettaminen veneeseen on helpottunut merkittävästi.Porin Kaupungin Maastotyöpäällikkö Olli Pekka Ihalainen on ollut projektin alulle laittaja ja on itsekin innostunut kehittämään ja tuomaan uutta ilmettä pienvenesatamapuolelle Poriin.

NRC Group
NRC Group
Suomen Vesityö Oy
Espoon Kaupunki
Meritaito Oy
Arctia Oy
Rauman Kaupunki
Liikennevirasto - Meriosasto
Porin Kaupunki
Tampereen Kaupunki